Tuinontwerp, Tuinonderhoud en Tuinrenovatie | Online Tuincoach | Tuinontwerp
Wil je zelf met je tuin aan de gang en wil je graag een professioneel tuinontwerp dan is dit het adres voor jou. Tuinaanleg, tuinonderhoud of tuinrenovatie zonder hulp van een hovenier, maar met ondersteuning van de online tuincoach.
Online, Tuincoach, Tuin, Aanleg en tuinaanleg, Onderhoud en tuinonderhoud, Renovatie en tuinrenovatie, Ontwerp, Onderhoudsplan, Renovatieplan, Inrichtingsplan, Beplanting(splan), Bemesting(splan), Fasering tuin, (Low) Budget, In eigen beheer, Advies, Begeleiding in de tuin, Beheer, Ontzorging, Op locatie, Nijkerk, putten, ermelo, amersfoort, leusden, barneveld, voorthuizen, Harderwijk, garderen, Zeewolde, baarn,
15776
page,page-id-15776,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Ontwerp

Wil jij graag aan de gang in je tuin, maar ontbreekt het aan creativiteit? We helpen je verder met een passend plan. Er zijn altijd wel wensen waarvan je denkt dat zal vast niet in mijn tuin passen of hoe dan?
Als je deze vragen bij ons neerlegt gaan wij met jouw wensen puzzelen om tot een passend ontwerp te komen voor jouw tuin. Zo kloppen de verhoudingen en wordt je tuin echt een verlengstuk van je woning.

borderbeplanting
Er zit altijd een aanpassingsronde bij om het ontwerp met jouw gewenste aanpassingen tot een definitief ontwerp te maken

Bij het ontwerp maken we een sfeerimpressie waarmee we de toegepaste materialen voor jouw tuin in beeld brengen zodat je het al wat meer voor je ziet. We streven naar hoge duurzaamheid in materialen en kiezen daarvoor leveranciers met een Greenlabel.

Als het ontwerp definitief is maken we er een beplantingsplan voor want zonder planten is er natuurlijk geen tuin. Wil je zelf lekker puzzelen met beplanting? Dat kan uiteraard. Dan laten we dit achterwege.

Wil je het ontwerp compleet laten aanleggen door een professionele partij? Dit is geen enkel probleem wij helpen je daarbij.